Qui som?

Carles Mira

MIRAVINS, una combinació, un joc de paraules estimulant, alhora que divertit.

MIRA, el Carles Mira és l'impulsor d'aquest projecte. Amb una llarga trajectòria en el món del vi que comença a l'any 92 quan es matricula a l'Escola d'Hosteleria de Barcelona, obtenint el títol de Sumiller per la Universitat de Toulousse a l'any 94. Abans de graduar-se ja estava treballant al restaurant Gaig. Temps després va continuar treballant al restaurant Il Bellini i al Via Fora. A partir de l'any 96 decideix dedicar-se al món de l'ensenyament, i en general a la difusió de la cultura del vi en diferents centres cívics, cellers, universitats, empreses, així com fent assessoraments i cartes de vins a restaurants (Roig Rubí, J.J de Sallent, Can Baladia d'Argentona, etc.).

El Carles més que impartir, comparteix, els seus coneixements sobre el vi amb vosaltres, d'una manera planera i divertida, els qui el coneixeu ho sabeu, els qui no us convidem a fer-ho.

VINS, el projecte gira al voltant del vi, però, ¿què ofereix de diferent sobre un món del que ja s'escriu i se'n parla tant? Doncs una manera diferent de fer-ho, una empremta especial. Com diu el Carles, "tothom davant d'un vi, entès o no, te alguna cosa a dir, a sentir, a recordar. A tots ens provoca alguna cosa especial" i és això el que volem fer arribar i compartir, amb cursos, xerrades, maridatges, trobades, sortides, i tot allò que ens vulgueu suggerir, fent arribar, de la manera més entenedora possible, tot aquest món de sensacions que estan a l'abast de tothom.

MIRAVINS, tot plegat esteu davant d'una pàgina web que us entra per la vista i us obre tot un munt de possibilitats, mireu-la, participeu-hi, gaudiu-ne, que sigui per cada un de vosaltres el que veritablement vulgueu. MIRAVINS uneix coneixement i sensacions i des d'aquest moment ja en formeu part, nosaltres i vosaltres som MIRAVINS.